Nieuwe directie voor Genson Group

 

Genson Group is gespecialiseerd in de vermeerdering en opkweek van zachtfruit planten en de productie van aardbeien, frambozen en prei. Het areaal van Genson is ruim 500 hectare groot, waarvan ca 40 hectare onder glas. De planten vinden hun weg in binnen- en buitenland naar de professionele teler. Naast leverancier van zachtfruit planten levert Genson het jaarrond aardbeien zowel uit de buitenteelt als uit de kas. Verder teelt de groep van mei tot oktober frambozen en het jaarrond prei in de vollegrond. Genson is al meer dan 30 jaar partner van Bakker Barendrecht/Albert Heijn.

Genson Group is de afgelopen jaren flink gegroeid. Er is geïnvesteerd in o.a. een nieuwe verpakkingsloods en de aanleg van nieuwe trayvelden. Eind februari wordt een hypermoderne kas voor de vermeerdering en opkweek van planten opgeleverd. Daarnaast worden er voorbereidingen getroffen voor een nieuw complex met 2-persoons studio’s voor seizoenswerkers.

Ook de organisatie van de Genson Group is flink gegroeid. Om de uitdagingen in de sector aan te gaan en verdere groei te realiseren hebben de eigenaren van de diverse bedrijven binnen de Genson Group een nieuwe directie benoemd. Algemeen directeur is Peter van Gennip, één van de eigenaren en ‘founder’ van Genson Group. Ronald de Meester is sinds ruim een jaar operationeel directeur planten. Daarnaast is Frans de Vogel per 1 januari 2020 in dienst getreden in de functie van operationeel directeur productie. Ronald en Frans hebben beide zeer ruime ervaring in de sector. Tot financieel directeur is benoemd Leon Liebregts. Hij verdiende zijn sporen in diverse financiële management- en directiefuncties in het bedrijfsleven en sinds anderhalf jaar werkzaam bij Genson. Genson heeft verder op iedere locatie een bedrijfsleider en teeltspecialist benoemd. De organisatie staat! Genson gaat de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Op de foto van v.l.n.r. Frans de Vogel, Peter van Gennip, Leon Liebregts, Ronald de Meester