Vakbeurs Expo-SE Karlsruhe 23 – 24 november 2022

Op 23 en 24 november 2022 wordt de Europese vakbeurs voor asperge- en zachtfruittelers gehouden in Karlsruhe. Brengt u ook een bezoek aan onze stand?

Mari van den Heuvel nieuwe regiovoorzitter Brabant/Zeeland van Glastuinbouw Nederland

Mari van den Heuvel is verkozen tot nieuwe regiovoorzitter Brabant/Zeeland van Glastuinbouw Nederland. Mari volgt hiermee Wim van den Boomen op die afgelopen jaar is gestopt.

Albert Heijn Beter eten Festival 29 & 30 april 2022

Albert Heijn organiseert voor de eerste keer het Beter eten Festival! Ben jij ook benieuwd naar het voedsel van nu en morgen?

Auweiler Tunneldag

Op 26 april wordt de Auweiler Tunneldag georganiseerd in Köln-Auweiler.

Frans de Vogel wordt algemeen directeur Genson Group

Per 1 april wordt Frans de Vogel algemeen directeur van Genson Group. Hij vormt samen met Ronald de Meester (operationeel directeur planten) en Leon Liebregts (financieel directeur) de directie van Genson.

Genson Group in de AGF Primeur en Groentennieuws.nl

In de eerste uitgave van het jaar van de AGF Primeur staat een mooi artikel over de Genson Group.

Fruchtwelt Bodensee

Visit Genson Quality Plants at FRUCHTWELT BODENSEE 2020, the international trade fair for commercial fruit growing, distillation and agricultural technology.

ISFC – International Soft Fruit Conference

Visit Genson Quality Plants at the Soft Fruit Conference on 9th January 2020 – a great day of informative, motivating sessions and a large trade show.

Aardbeiendag 2020

Genson Quality Plants staat ook dit jaar weer op de Aardbeiendag, de beurs om inspiratie en kennis op te doen in de zachtfruit sector.

Genson wint de Holland Crop ‘Teler van het jaar’ award!

Bakker Barendrecht organiseerde de Holland Crop Telersbijeenkomst. Genomineerde bedrijven toonden hun innovaties op het Willie Wortel plein.

Vakbeurs Expo-SE Karlsruhe 20 – 21 november 2019

Op 20 en 21 november wordt de Europese vakbeurs voor asperge- en zachtfruittelers gehouden in Karlsruhe. Brengt u ook een bezoek aan onze stand?

Vakbeurs Interaspa-Praxis 4 en 5 september 2019

Bezoek Genson op de Noord-Duitse vakbeurs Interaspa-Praxis in Wenzendorf. Wij ontvangen u graag op onze stand 084!