Werk mee aan
onze organisatie

Bij Genson Group werken wij met vaste medewerkers én seizoenswerkers uit Polen en diverse andere landen. Onze mensen zijn een belangrijke schakel in onze organisatie. Zij zorgen ervoor dat wij onze beloften na kunnen komen en wij onze producten conform de wens van onze klant kunnen leveren. In weer en wind en voor dag en dauw zorgen zij voor de groei van onze planten en de oogst van het fruit en de groenten. Een goede werksfeer en een veilige werkplek vinden wij erg belangrijk, er is respect voor iedere werknemer. Onze mensen krijgen volop de kans in onze organisatie te groeien, zo houden wij gemotiveerde werknemers.

VACATURES

Bij Genson halen wij het beste uit onszelf en werken we samen aan het succes van onze organisatie. Heb jij net als ons passie voor de (glas)tuinbouw en ben je ambitieus? Kijk bij onze vacatures of stuur je open sollicitatie naar hrm@genson.nl.

Bij-op-aardbeienbloem-A032
HR Field Expert

In de functie HR Field Expert ben jij hét aanspreekpunt namens de afdeling HR op de locaties van Genson. Als aanspreekpunt kunnen bedrijfsleiders, teamleiders en medewerkers bij jou terecht met hun vragen, opmerkingen en/of problemen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Daarnaast geef jij gevraagd en ongevraagd advies aan jouw stakeholders op de locaties, en zorg jij voor de vastlegging van zaken die jij opgepakt of waargenomen hebt. Er zullen als laatste veel ontwikkelingen op het gebied van HR gaan plaatsvinden de komende jaren, dus je zult ook medeverantwoordelijk zijn voor het opzetten en uitrollen van deze veranderingen.

Ben je op zoek naar een gave nieuwe baan, in een dynamische organisatie? Heb je (toevallig) ervaring binnen de agrarische sector en lijkt het je leuk om samen met het HR-team Genson naar een hoger niveau te tillen? Klik dan hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

001 08 036
Teamleider(s) productie m/v

Als teamleider productie ben je de steun en toeverlaat van de bedrijfsleider. Jij bent degene die de langere termijnplanning vertaalt naar dag-niveau. Ook doe je de werkvoorbereiding voor de werkzaamheden die plaats (gaan) vinden op jouw locatie. Je zorgt ervoor dat de meewerkend voormannen/-vrouwen en medewerkers weten wat er moet gebeuren. Daarnaast werk je samen met de teeltspecialist om de kwaliteit van de teelt te beoordelen en te waarborgen.

Bij Genson werken veel internationale werknemers. Jouw team zal dan ook bestaan uit werknemers met diverse (culturele) achtergronden en zij spreken verschillende talen. Om goed met elkaar te kunnen samenwerken, vinden wij het belangrijk dat je als teamleider productie in ieder geval Nederlands en Engels spreekt. Ben jij goed in plannen en organiseren? Vind je het leuk om leiding te geven en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Klik hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

Genson 2-1 165
Bedrijfsleider(s)

Als bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor alles wat er op jouw locatie gebeurt. Je stuurt jouw medewerkers aan en hebt teamleider(s) in jouw team die jou daarbij ondersteunen. Ook adviseert de teeltspecialist jou ten aanzien van de gewassen en handelingen die uitgevoerd moeten worden. Naast de lange termijnplanning van de werkzaamheden en de dagelijkse aansturing, monitor je de werkprocessen en kwaliteit van het eindproduct dat naar de klant gaat. Je komt met voorstellen voor verbetering en voert de goedgekeurde plannen ook uit. Uiteraard komt er als bedrijfsleider ook een stuk administratie bij kijken en stel je rapportages op voor directie. Veiligheid op de werkvloer vinden wij erg belangrijk en dat is dan ook een van jouw verantwoordelijkheden als bedrijfsleider.

Bij Genson werken veel internationale werknemers. Jouw team zal dan ook bestaan uit werknemers met diverse (culturele) achtergronden en zij spreken verschillende talen. Om goed met elkaar te kunnen samenwerken, vinden wij het belangrijk dat je als bedrijfsleider in ieder geval Nederlands en Engels spreekt. Verder staan we altijd open voor goede ideeën en moedigen we jou als bedrijfsleider aan om met nieuwe innovatieve ideeën te komen om het werk voor jou en jouw medewerkers beter en makkelijker te maken.

Heb jij ruime ervaring in een leidinggevende functie binnen de tuinbouwsector en en spreekt bovenstaande tekst je aan? Klik dan hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

Magnum A288
Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het in- en uitladen van vrachtwagens. Je bent dan ook dagelijks in de weer met een heftruck om alle goederen op de juiste plek te krijgen. De producten controleer je zowel op kwaliteit als kwantiteit. Afwijkingen geef je direct door. Daarnaast verzamel je orders en maak je deze klaar voor verzending. Je controleert vrachtbrieven en scant de goederen met een handscanner. Veiligheid staat voorop, dus je houdt jouw eigen werkomgeving netjes en opgeruimd (bijvoorbeeld het magazijn, de loodsen en parkeerplaatsen rondom). Dit alles doe je in een gezellig team en mogelijk ook op verschillende locaties van Genson.

Heb jij ervaring in de logistiek en spreekt bovenstaande tekst je aan? Klik dan hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

IMG_0158
Meewerkend voormannen m/v

Als meewerkend voorman ben je integer en objectief en moet je soms ook stevig in je schoenen kunnen staan. Je wordt in jouw werkzaamheden ondersteunt door de (assistent) bedrijfsleider of productieleider die eindverantwoordelijk is voor de locatie. Samen met collega voormannen ben jij degene die dagelijks in contact staat met de productiemedewerkers in de kas en op onze buitenlocaties. Jij bent voor ons daarom een belangrijke schakel tussen onze medewerkers en de bedrijfsleiders.

Jouw dag begint met de nodige voorbereidingen en inklokken van de medewerkers. Deze medewerkers zijn overwegend afkomstig uit Oost-Europa. Jij verdeelt het werk met jouw team. Je werkt zelf ook actief met hen mee en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Natuurlijk hoort het geven van goede begeleiding en instructies daar ook bij en let je erop dat er veilig gewerkt wordt. We vinden het daarnaast belangrijk dat je meedenkt met het bedrijf. We zijn praktisch ingesteld en staan altijd open voor goede ideeën om het werk beter en makkelijker te maken. Genson is een groeiend en dynamisch bedrijf, waardoor geen enkele dag hetzelfde is.

Heb jij ervaring in de (glas)tuinbouw als meewerkend voorman en spreekt bovenstaande tekst jou aan? Klik dan hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

SEIZOENSWERK

Genson Group werkt met seizoenswerkers uit verschillende landen maar met name uit Polen. Naast prima arbeidsomstandigheden bieden wij ook woonvoorziening aan. Lees hieronder alles over werken en wonen bij Genson! Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar recruitment@genson.nl of klik hier voor informatie voor buitenlandse seizoenswerkers. Je kunt ook contact opnemen met Aga Spiczak op +31(0)6 33987600.

Werkzaamheden en werktijden

Genson biedt een diversiteit aan banen voor seizoensmedewerkers. Wij hebben het hele jaar door werkzaamheden op verschillende locaties. Wij werken zowel buiten als in kassen, tunnels en loodsen. Enkele voorbeelden van werkzaamheden zijn stekken snijden, planten zetten, gewasverzorging, het oogsten en verpakken van aardbeien en frambozen en het sorteren en verpakken van diverse soorten planten.

Wij werken van maandag t/m zaterdag en bij pieken soms ook op zondag. Werkzaamheden en werktijden hangen af van het seizoen.

Skills en benodigdheden

Bij Genson werken wij in teamverband. Ieder team heeft een eigen voorwerker. Zij zullen je inleren en vertellen wat er van je verwacht wordt. Je hebt geen ervaring nodig. Wel wordt er kwaliteit en snelheid van je verwacht. Een deel van de werkzaamheden is lichamelijk van aard, je moet bijvoorbeeld regelmatig bukken en tillen. Een goede fysieke gezondheid is daarom belangrijk.. Als je ervaring hebt in de tuinbouw of specifieke vaardigheden bezit dan vragen wij je dit aan te geven bij je sollicitatie. Onderstaand een lijst wat je nodig hebt om bij ons te komen werken:

  • Geldig identiteitsbewijs of paspoort
  • Eventueel rijbewijs
  • Werkkleding
  • Regenkleding
  • Laarzen en/of werkschoenen
  • Beddengoed (kussen en slaapzak)
  • Keukenbenodigdheden

Wonen en leven

Wij vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers een goede woonvoorziening hebben. Wij hebben op meerdere locaties eigen wooncomplexen. In deze wooncomplexen bevinden zich 2, 4 en 6 persoonskamers. De slaapkamers zijn voorzien van meubilair waaronder een bed met matras, een kast en een tafel met stoelen. Daarnaast zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen waaronder kleedruimtes, toiletten en douches. Je was wordt voor je gewassen in de wasruimte. Er is een centrale keuken waar je met enkele medebewoners de beschikking hebt over een kookunit en koelkast.

Er zijn diverse ontspanningsmogelijkheden waaronder een tv-zaal met tafelvoetbal en pingpongtafel. Op onze locatie in Sint-Oedenrode is ook een fitnessruimte. 1 x per week is er een busje beschikbaar om mee te rijden om je boodschappen te doen in het nabij gelegen dorp. Om je een zo prettig en veilig mogelijk verblijf te geven hebben wij huisregels waaraan iedereen zich moet houden. Daarnaast wordt het complex beveiligd door een extern beveiligingsbureau. Onze medewerkers van personeelszaken begeleiden je bij aankomst op ons bedrijf. Zij staan ook voor je klaar bij vragen over de dagelijkse gang van zaken zoals bijvoorbeeld tandarts- of huisartsbezoek.

Salaris en zorgverzekering

Wij bieden seizoensgebonden contracten. Het salaris is conform de wettelijke Nederlandse norm. Wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Gedurende je contract bij Genson sluiten wij een zorgverzekering voor je af bij Hollandzorg. De kosten hiervoor worden ingehouden op je salaris. De verzekering is verplicht voor iedere werknemer.

Opleidingsmogelijkheden

Bij Genson krijgen werknemers die boven gemiddeld presteren de kans door te groeien naar voorwerker. Zij kunnen cursussen volgen waaronder de Nederlandse taal, bedrijfshulpverlening en coaching. Indien het voor het werk van belang is bieden wij ook het behalen van een heftruckrijbewijs en een spuitlicentie aan.

Faq

Je dient in het bezit te zijn van het zogenaamde BSN nummer. Onze medewerker personeelszaken kan je hierbij helpen.

Je dient in het bezit te zijn van een bankrekening op uw eigen naam. Dit hoeft géén Nederlandse bankrekening te zijn.

Dat is zeker mogelijk. Je kunt dit aangeven bij opmerkingen op het inschrijfformulier. Wij zullen jullie indien mogelijk bij elkaar plaatsen.

Je hoeft geen Nederlands te kunnen spreken of te verstaan. Wij hebben voorwerkers met voornamelijk de Poolse nationaliteit. Zij spreken meerdere talen en communiceren met je in het Pools, Engels of Duits. Daarnaast werken er op onze personeelsafdeling ook medewerkers met de Poolse nationaliteit.

Je kunt bij ons komen werken vanaf de leeftijd van 18 jaar. Jongeren van 16 of 17 kunnen onder begeleiding van familie ook bij ons werken.

Meld je aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

STAGE

Ben je op zoek naar een stageplek in de (glas)tuinbouw? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken! Stuur je gegevens naar hrm@genson.nl.