Werk mee aan
onze organisatie

Binnen Genson Group werken zo’n 40 vaste medewerkers. Daarnaast werken er bij ons veel seizoenswerkers uit Polen en diverse andere landen. Onze mensen zijn een belangrijke schakel in onze organisatie. Zij zorgen ervoor dat wij onze beloften na kunnen komen en wij onze producten conform de wens van onze klant kunnen leveren. In weer en wind en voor dag en dauw zorgen zij voor de groei van onze planten en de oogst van het fruit en de groenten. Een goede werksfeer en een veilige werkplek vinden wij erg belangrijk, er is respect voor iedere werknemer. Onze mensen krijgen volop de kans in onze organisatie te groeien, zo houden wij gemotiveerde werknemers.

VACATURES

Bij Genson halen wij het beste uit onszelf en werken we samen aan het succes van onze organisatie. Heb jij net als ons passie voor de (glas)tuinbouw en ben je ambitieus? Kijk bij onze vacatures of stuur je open sollicitatie naar simone@agricoach.nl.

Bart Goorts A241
Teeltspecialist

Als teeltspecialist ben jij de expert die adviezen uitbrengt aan jouw leidinggevenden hoe het best per teelt gehandeld kan worden voor een optimale productie en productiekwaliteit. Dit baseer je op basis van analyses, jouw kennis en ervaring. Je instrueert en begeleidt daarnaast medewerkers ten aanzien van gebruik van diverse technieken en methoden t.a.v. teeltvoorbereiding, gewasverzorging en gewasondersteuning en oogstwerkzaamheden. Kortom een zeer uitdagende en afwisselende functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden in een leuk team en sterk groeiend bedrijf.  Klik hier voor de volledige vacature.

Foto Techniek
Medewerker Techniek & Onderhoud

Genson Technical Support is op zoek naar een medewerker Techniek en Onderhoud.  In deze functie ben je bezig met technische verbeteringen op basis van vragen en behoeften in de groep. Je bouwt machines met behulp van constructietekeningen, kunt lassen en verricht onderhoudswerkzaamheden aan de diverse transportmiddelen zoals (grote) landbouwmachines, potgrondmachines en prei/plant verwerkingsmachines. De werkplaats is in Sint-Oedenrode. Klik hier voor de volledige vacature.

IMG_0158
Teamleiders

Voor onze locaties Someren en Sint-Oedenrode zijn wij op zoek naar teamleiders. Als teamleider geef je instructies en begeleiding aan medewerkers die werken in de plantenteelt en oogst van zachtfruit en prei. Je communiceert, instrueert en controleert jouw team zodat zij de verschillende werkzaamheden op kwalitatief en kwantitatief goede wijze kunnen uitvoeren conform de gestelde norm. Spreekt deze functie jou aan? Klik hier voor de volledige vacature.

IMG_0221
Tractorchauffeur

Genson Group is op zoek naar een tractorchauffeur. Als tractorchauffeur kom je ons team versterken van enthousiaste jonge chauffeurs. Jij voelt je thuis op het land en jouw hart gaat sneller kloppen van robuuste tractoren. Spitten, ploegen of rooien, jij doet dit met precisie. GPS op onze moderne landbouwmachines helpt jou hierbij. Je houdt van afwisseling in je werk en verricht alle voorkomende trekker werkzaamheden. Je werkt in teamverband met collega tractorchauffeurs maar voert zelfstandig je taken uit. Kleine technische storingen los je zelf op en je verricht onderhoudswerkzaamheden uit aan tractoren en machines. Klinkt dit als jouw droombaan? Klik dan hier voor de volledige vacature.

SEIZOENSWERK

Genson Group werkt met seizoenswerkers uit verschillende landen maar met name uit Polen. Naast prima arbeidsomstandigheden bieden wij ook woonvoorziening aan. Lees hieronder alles over werken en wonen bij Genson!

Werkzaamheden en werktijden

Genson biedt een diversiteit aan banen voor seizoensmedewerkers. Wij hebben het hele jaar door werkzaamheden op verschillende locaties. Wij werken zowel buiten als in kassen, tunnels en loodsen. Enkele voorbeelden van werkzaamheden zijn stekken snijden, planten zetten, gewasverzorging, het oogsten en verpakken van aardbeien en frambozen en het sorteren en verpakken van diverse soorten planten.

Wij werken van maandag t/m zaterdag en bij pieken soms ook op zondag. Werkzaamheden en werktijden hangen af van het seizoen.

Skills en benodigdheden

Bij Genson werken wij in teamverband. Ieder team heeft een eigen voorwerker. Zij zullen je inleren en vertellen wat er van je verwacht wordt. Je hebt geen ervaring nodig. Wel wordt er kwaliteit en snelheid van je verwacht. Een deel van de werkzaamheden is lichamelijk van aard, je moet bijvoorbeeld regelmatig bukken en tillen. Een goede fysieke gezondheid is daarom belangrijk.. Als je ervaring hebt in de tuinbouw of specifieke vaardigheden bezit dan vragen wij je dit aan te geven bij je sollicitatie. Onderstaand een lijst wat je nodig hebt om bij ons te komen werken:

  • Geldig identiteitsbewijs of paspoort
  • Eventueel rijbewijs
  • Werkkleding
  • Regenkleding
  • Laarzen en/of werkschoenen
  • Beddengoed (kussen en slaapzak)
  • Keukenbenodigdheden

Wonen en leven

Wij vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers een goede woonvoorziening hebben. Wij hebben op meerdere locaties eigen wooncomplexen. In deze wooncomplexen bevinden zich 2, 4 en 6 persoonskamers. De slaapkamers zijn voorzien van meubilair waaronder een bed met matras, een kast en een tafel met stoelen. Daarnaast zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen waaronder kleedruimtes, toiletten en douches. Je was wordt voor je gewassen in de wasruimte. Er is een centrale keuken waar je met enkele medebewoners de beschikking hebt over een kookunit en koelkast.

Er zijn diverse ontspanningsmogelijkheden waaronder een tv-zaal met tafelvoetbal en pingpongtafel. Op onze locatie in Sint-Oedenrode is ook een fitnessruimte. 1 x per week is er een busje beschikbaar om mee te rijden om je boodschappen te doen in het nabij gelegen dorp. Om je een zo prettig en veilig mogelijk verblijf te geven hebben wij huisregels waaraan iedereen zich moet houden. Daarnaast wordt het complex beveiligd door een extern beveiligingsbureau. Onze medewerkers van personeelszaken begeleiden je bij aankomst op ons bedrijf. Zij staan ook voor je klaar bij vragen over de dagelijkse gang van zaken zoals bijvoorbeeld tandarts- of huisartsbezoek.

Salaris en zorgverzekering

Wij bieden seizoensgebonden contracten. Het salaris is conform de wettelijke Nederlandse norm. Wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Gedurende je contract bij Genson sluiten wij een zorgverzekering voor je af bij Hollandzorg. De kosten hiervoor worden ingehouden op je salaris. De verzekering is verplicht voor iedere werknemer.

Opleidingsmogelijkheden

Bij Genson krijgen werknemers die boven gemiddeld presteren de kans door te groeien naar voorwerker. Zij kunnen cursussen volgen waaronder de Nederlandse taal, bedrijfshulpverlening en coaching. Indien het voor het werk van belang is bieden wij ook het behalen van een heftruckrijbewijs en een spuitlicentie aan.

Faq

Je dient in het bezit te zijn van het zogenaamde BSN nummer. Onze medewerker personeelszaken kan je hierbij helpen.

Je dient in het bezit te zijn van een bankrekening op uw eigen naam. Dit hoeft géén Nederlandse bankrekening te zijn.

Dat is zeker mogelijk. Je kunt dit aangeven bij opmerkingen op het inschrijfformulier. Wij zullen jullie indien mogelijk bij elkaar plaatsen.

Je hoeft geen Nederlands te kunnen spreken of te verstaan. Wij hebben voorwerkers met voornamelijk de Poolse nationaliteit. Zij spreken meerdere talen en communiceren met je in het Pools, Engels of Duits. Daarnaast werken er op onze personeelsafdeling ook medewerkers met de Poolse nationaliteit.

Je kunt bij ons komen werken vanaf de leeftijd van 18 jaar. Jongeren van 16 of 17 kunnen onder begeleiding van familie ook bij ons werken.

Meld je aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

STAGE

Ben je op zoek naar een stageplek in de (glas)tuinbouw? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!