Werk mee aan
onze organisatie

Bij Genson Group werken wij met vaste medewerkers én seizoenswerkers uit Polen en diverse andere landen. Onze mensen zijn een belangrijke schakel in onze organisatie. Zij zorgen ervoor dat wij onze beloften na kunnen komen en wij onze producten conform de wens van onze klant kunnen leveren. In weer en wind en voor dag en dauw zorgen zij voor de groei van onze planten en de oogst van het fruit en de groenten. Een goede werksfeer en een veilige werkplek vinden wij erg belangrijk, er is respect voor iedere werknemer. Onze mensen krijgen volop de kans in onze organisatie te groeien, zo houden wij gemotiveerde werknemers.

VACATURES

Bij Genson halen wij het beste uit onszelf en werken we samen aan het succes van onze organisatie. Heb jij net als ons passie voor de (glas)tuinbouw en ben je ambitieus? Kijk bij onze vacatures of stuur je open sollicitatie naar hrm@genson.nl.

IMG_0410
Operations manager

Als operations manager ben je verantwoordelijk om de corebusiness van Genson in goede banen te leiden. Je stuurt dagelijks de bedrijfsleiders van Genson Quality Plants aan, zorgt voor efficiënte werkprocessen en een hoge kwaliteit van onze producten. Doordat de productie van planten is verspreid over diverse locaties is het belangrijk dat jij de verbinding legt en synergie zoekt en versterkt tussen de locaties. Door jouw sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden ben jij in staat om overzicht te houden, tijdig bij te sturen en in goede samenwerking met de bedrijfsleiders de jaarplanningen te realiseren.

Omdat we ook steeds meer datagedreven werken kun je jouw sterke analytische vaardigheden goed inzetten in deze functie voor o.a. de periodieke rapportages aan de directie. Je bespreekt regelmatig de voortgang en bent onderdeel van het managementteam dat de directie adviseert. Je werkt daarin onder andere nauw samen met de HR-manager voor de strategische personeelsplanning en inzet van resources.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Klik dan hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

150A7713-2
Controller

Als controller ben je de rechterhand van de financieel directeur en verantwoordelijk voor verdere professionalisering, beheer en coaching van het Finance & Control team, bestaande uit 5 collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid van de financiële rapportages en zorgt ervoor dat alle relevante wet- en regelgeving wordt nageleefd. Verder ben je continue op zoek naar en betrokken bij efficiencyverbeteringen in alle bedrijfsprocessen (o.a. financieel, HRM, ICT, inkoop én operationeel).

Uiteraard werk je samen met het afdelingshoofd administratie aan tijdige maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen en bijbehorende rapportages. Je rapporteert rechtstreeks aan de financieel directeur en je bent de contactpersoon voor externe partijen, zoals onze accountant, belastingadviseur e.d.

Word jij enthousiast van het analyseren van cijfers en het opstellen van financiële rapportages? Ben jij een uitblinker op het gebied van procesanalyses en optimalisaties en vind je het daarnaast ook leuk om in teamverband te werken en samen mooie resultaten te boeken? Dan is dit wellicht de baan voor jou! Klik hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

Bloei in aardbeienplant A004
Manager human resources

Als manager human resources ben je eindverantwoordelijk om vraag en aanbod van personeel binnen de organisatie op elkaar af te stemmen en zorg te dragen dat de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plaats is. Genson is een dynamische organisatie met seizoensmatige pieken en dalen in de personeelsbehoefte. We zoeken dan ook iemand die stevig in zijn schoenen staat en de organisatie verder kan helpen om hier op een goede manier vorm aan te geven en de balans te vinden in de personele bezetting en bijpassende arbeidsvoorwaarden.

Voor de lange termijn willen we ook graag dat je vormgeeft aan het strategisch HR-beleid, het strategisch recruitmentbeleid en aan de strategische personeelsplanning die bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. Verder zie je toe op de dagelijkse uitvoering van de diverse disciplines binnen jouw team (HR, recruitment, huisvesting & facilitair) en ben je verantwoordelijk voor goed lopende bedrijfsprocessen, interne afstemming en informatievoorziening richting bedrijfsleiders.

Word jij enthousiast van deze functie en ben je op zoek naar een mooie uitdaging? Klik dan hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

Aardbeien-A234
HR-medewerker

Als HR-medewerker ben je dagelijks in contact met medewerkers, teamleiders en bedrijfsleiders om vragen te beantwoorden, advies te geven en te ondersteunen bij het voeren van gesprekken. Daarnaast ben je (mede-)verantwoordelijk voor de HR- en salarisadministratie. Bijvoorbeeld het opstellen van arbeidsovereenkomsten, diverse brieven en gespreksverslagen. Ook voer je medewerkergegevens op in het personeelsinformatie- en salarisadministratiesysteem. Je verwerkt de nodige (salaris)mutaties in het systeem en hebt contact met de externe salarisverwerker indien nodig. Contact houden met (zieke) medewerkers en de arbodienst behoort tot de werkzaamheden.

Binnen Genson werken we veel met arbeidsmigranten en seizoenmedewerkers, waardoor je veel in contact komt met medewerkers met allerlei nationaliteiten, waaronder de Poolse, Roemeense en Litouwse. Je komt terecht in een klein team dat veel met elkaar samenwerkt om de groepen instroom en uitstroom van (seizoen)medewerkers in goede banen te leiden en alle medewerkers van dienst te zijn.

Past bovenstaande tekst helemaal bij jou? Klik hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

001 08 036
Junior Systeem- en Netwerkbeheerder

Als Systeem- en Netwerkbeheerder ben je in de eerste lijn verantwoordelijk voor het afhandelen van alle systeem- en netwerkbeheertaken binnen Genson. Voor tweedelijns vraagstukken word je ondersteund door externe ervaren systeembeheerders. De hoofdlocatie waar je werkzaam bent is Genson Sint-Oedenrode. Je taken zullen o.a. bestaan uit het adviseren rondom systeem- en netwerkbeheer en de inkoop en advisering van ICT-benodigdheden. Je beheert accounts en rechten, klimaatcomputers van teeltinstallaties, alarmen, scanners, deursysteem en toegangscontroles (druppels) en Office 365 (SharePoint, Teams, mail). Het is jouw taak om cyber security binnen Genson naar een hoger niveau te tillen. Ook adviseer je rondom AVG en ben je formeel  AVG-aanspreekpunt. Collega’s kunnen bij jou terecht voor ICT-vraagstukken. Je zorgt voor een goede inventarisatie en verbetering van alle apparatuur. Daarnaast zorg je voor de levering en installatie van nieuwe hardware met Genson configuratie op de diverse locaties van Genson. Je stelt hiervoor ook technische documentatie op. Kortom een zeer veelzijdige baan met doorgroeimogelijkheden!

Ben jij een gedreven en zelfstandig werkende IT-Professional en word jij enthousiast van bovenstaande werkzaamheden? Klik dan hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

150A7713-2
Bedrijfsleider(s)

Als bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor alles wat er op jouw locatie(s) gebeurt. Het aansturen van medewerkers doe je samen met teamleiders. Met de teeltspecialist vorm je een team ten aanzien van de gewassen en handelingen die uitgevoerd moeten worden. Je bent bezig met de planning van de dagelijkse werkzaamheden, het monitoren van de werkprocessen en de kwaliteit van het eindproduct dat naar de klant gaat. Je komt met voorstellen voor verbetering en voert de goedgekeurde plannen uit. Uiteraard komt er ook een stuk administratie bij kijken en stel je rapportages op. Veiligheid op de werkvloer vinden wij belangrijk en behoort ook tot de taak van een bedrijfsleider.

Voor onze locatie Sint-Oedenrode zoeken wij een bedrijfsleider voor de opkweek van zachtfruit planten in de buitenteelt. Voor onze locatie Westerbeek/Rijkevoort zoeken we een bedrijfsleider voor de opkweek van zachtfruit planten in de kas.

Heb jij ruime ervaring in een leidinggevende functie binnen de tuinbouwsector en en spreekt bovenstaande tekst je aan? Klik dan hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

Bij-op-aardbeienbloem-A032
Financieel administratief medewerker/ster

In de functie van financieel administratief medewerker/ster ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie van de bv’s binnen Genson Group. Hieronder vallen onder andere verkoop- en inkoopfacturatie, bankboeken, vaste activa, voorbereiden van betalingen en debiteuren- en crediteurenbeheer. Binnen de afdeling neem je, samen met jouw collega’s, alle financiële werkzaamheden voor je rekening, en hier haal je elke dag weer je werkplezier uit. Deze werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend, van het verwerken en administreren van orders en financiële documenten tot het voorbereiden van financiële boekingen binnen vastgestelde werkafspraken en voorschriften. Ook het bijhouden en actualiseren van bestanden en geautomatiseerde systemen zal bij je wekelijkse werkzaamheden horen.

Dus ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe baan binnen een dynamische organisatie? Heb je affiniteit met de agrarische sector en lijkt het je leuk om ons Finance & Control team te komen versterken? Klik dan hier voor de volledige vacature. Wij horen graag van jou!

SEIZOENSWERK

Genson Group werkt met seizoenswerkers uit verschillende landen maar met name uit Polen. Naast prima arbeidsomstandigheden bieden wij ook woonvoorziening aan. Lees hieronder alles over werken en wonen bij Genson! Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar recruitment@genson.nl of klik hier voor informatie voor buitenlandse seizoenswerkers. Je kunt ook contact opnemen met Aga Spiczak op +31(0)6 33987600.

Werkzaamheden en werktijden

Genson biedt een diversiteit aan banen voor seizoensmedewerkers. Wij hebben het hele jaar door werkzaamheden op verschillende locaties. Wij werken zowel buiten als in kassen, tunnels en loodsen. Enkele voorbeelden van werkzaamheden zijn stekken snijden, planten zetten, gewasverzorging, het oogsten en verpakken van aardbeien en frambozen en het sorteren en verpakken van diverse soorten planten.

Wij werken van maandag t/m zaterdag en bij pieken soms ook op zondag. Werkzaamheden en werktijden hangen af van het seizoen.

Skills en benodigdheden

Bij Genson werken wij in teamverband. Ieder team heeft een eigen voorwerker. Zij zullen je inleren en vertellen wat er van je verwacht wordt. Je hebt geen ervaring nodig. Wel wordt er kwaliteit en snelheid van je verwacht. Een deel van de werkzaamheden is lichamelijk van aard, je moet bijvoorbeeld regelmatig bukken en tillen. Een goede fysieke gezondheid is daarom belangrijk.. Als je ervaring hebt in de tuinbouw of specifieke vaardigheden bezit dan vragen wij je dit aan te geven bij je sollicitatie. Onderstaand een lijst wat je nodig hebt om bij ons te komen werken:

  • Geldig identiteitsbewijs of paspoort
  • Eventueel rijbewijs
  • Werkkleding
  • Regenkleding
  • Laarzen en/of werkschoenen
  • Beddengoed (kussen en slaapzak)
  • Keukenbenodigdheden

Wonen en leven

Wij vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers een goede woonvoorziening hebben. Wij hebben op meerdere locaties eigen wooncomplexen. In deze wooncomplexen bevinden zich 2, 4 en 6 persoonskamers. De slaapkamers zijn voorzien van meubilair waaronder een bed met matras, een kast en een tafel met stoelen. Daarnaast zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen waaronder kleedruimtes, toiletten en douches. Je was wordt voor je gewassen in de wasruimte. Er is een centrale keuken waar je met enkele medebewoners de beschikking hebt over een kookunit en koelkast.

Er zijn diverse ontspanningsmogelijkheden waaronder een tv-zaal met tafelvoetbal en pingpongtafel. Op onze locatie in Sint-Oedenrode is ook een fitnessruimte. 1 x per week is er een busje beschikbaar om mee te rijden om je boodschappen te doen in het nabij gelegen dorp. Om je een zo prettig en veilig mogelijk verblijf te geven hebben wij huisregels waaraan iedereen zich moet houden. Daarnaast wordt het complex beveiligd door een extern beveiligingsbureau. Onze medewerkers van personeelszaken begeleiden je bij aankomst op ons bedrijf. Zij staan ook voor je klaar bij vragen over de dagelijkse gang van zaken zoals bijvoorbeeld tandarts- of huisartsbezoek.

Salaris en zorgverzekering

Wij bieden seizoensgebonden contracten. Het salaris is conform de wettelijke Nederlandse norm. Wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Gedurende je contract bij Genson sluiten wij een zorgverzekering voor je af bij Hollandzorg. De kosten hiervoor worden ingehouden op je salaris. De verzekering is verplicht voor iedere werknemer.

Opleidingsmogelijkheden

Bij Genson krijgen werknemers die boven gemiddeld presteren de kans door te groeien naar voorwerker. Zij kunnen cursussen volgen waaronder de Nederlandse taal, bedrijfshulpverlening en coaching. Indien het voor het werk van belang is bieden wij ook het behalen van een heftruckrijbewijs en een spuitlicentie aan.

Faq

Je dient in het bezit te zijn van het zogenaamde BSN nummer. Onze medewerker personeelszaken kan je hierbij helpen.

Je dient in het bezit te zijn van een bankrekening op uw eigen naam. Dit hoeft géén Nederlandse bankrekening te zijn.

Dat is zeker mogelijk. Je kunt dit aangeven bij opmerkingen op het inschrijfformulier. Wij zullen jullie indien mogelijk bij elkaar plaatsen.

Je hoeft geen Nederlands te kunnen spreken of te verstaan. Wij hebben voorwerkers met voornamelijk de Poolse nationaliteit. Zij spreken meerdere talen en communiceren met je in het Pools, Engels of Duits. Daarnaast werken er op onze personeelsafdeling ook medewerkers met de Poolse nationaliteit.

Je kunt bij ons komen werken vanaf de leeftijd van 18 jaar. Jongeren van 16 of 17 kunnen onder begeleiding van familie ook bij ons werken.

Meld je aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

STAGE

Ben je op zoek naar een stageplek in de (glas)tuinbouw? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken! Stuur je gegevens naar hrm@genson.nl.