Wij zijn
Genson!

Wij streven naar een vruchtbare en duurzame samenwerking

Genson is een echt familiebedrijf. We luisteren naar elkaar, geloven in onze gezamenlijke missie en zijn bereid om elkaar te helpen. We investeren in onze mensen om hun kennis te verbreden en zichzelf steeds verder te ontwikkelen. We dagen elkaar uit en zorgen voor een goede teamspirit. Dit is voor ons de basis voor een duurzame samenwerking.

ONS TEAM

Wij zijn een trots familiebedrijf en werken op een transparante en eerlijke manier met elkaar samen. We nemen onze verantwoordelijkheid, naar elkaar en naar buiten toe. Dit doen we op een menselijke en betrouwbare manier. We zijn ondernemend en gepassioneerd. Wij zijn Genson!

Hieronder treft u een deel van onze vaste medewerkers aan.

Adrie Franken

Huisvestingscoördinator

Hoe het begon …

In de jaren 60 begon de familie van Gennip met de teelt van aardbeien en aardbeienplanten, toen Marinus van Gennip zijn eerste stuk grond in Son en Breugel kocht. Hij kreeg samen met Ellie vier zonen. Theo, Peter, Anton en Marc. Na school hielpen de jongens in het veld en leerden zo het vak van hun vader. Ze ontwikkelden alle vier een passie voor de tuinbouw en traden in vaders voetsporen. In 2015 gingen de gebroeders van Gennip een samenwerking aan met Mari en zoon Marco van den Heuvel uit Nuenen en later met Bart Goorts uit Someren.

Het familiebedrijf groeide uit tot de Genson Group. Een samenwerkingsverband bestaande uit Genson Quality Plants, Genson Fresh Fruits & Vegetables en Genson Technical Support. Together we grow!

HISTORIE

2019
2019
Genson Group, specialist in het opkweken en vermeerderen van zachtfruitplanten en de teelt van aardbeien, frambozen en prei

OPRICHTING GENSON GROUP

De bedrijven van de gebroeders van Gennip, van den Heuvel en Goorts gaan verder onder de Genson Group. Een samenwerkingsverband bestaande uit Genson Quality Plants, Genson Fresh Fruits & Vegetables, Genson Technical Support en Genson Human Resources. Together we grow!

2016
2016

Aankoop kas Westerbeek

De kas in Westerbeek wordt in 2016 aangekocht. De kas wordt ingericht voor de vermeerdering van planten.

2015
2015

Oprichting HeGe Groenten en Fruit

HeGe Groenten en Fruit wordt opgericht in 2015. Dit is een samenwerking tussen de gebroeders van Gennip en Mari en Marco van den Heuvel. Het bedrijf van Mari in Nuenen wordt verplaatst naar Sint-Oedenrode.

2014
2014

Aankoop kas Helmond

In 2014 wordt de kas in Helmond aan de Veldbeemd aangekocht. Deze kas is aangekocht voor de vermeerdering van de planten.